resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 13683
    2015-16 sezonunda 7 gol atıp 12 asist yapan, şampiyon beşiktaş'ın oyuncusu sosa'nın gol ve asist yaptığı takımlar. kasımpaşa 1 gol 1 asist, kayseri 1 gol 3 asist, osmanlıspor 2 gol, konyaspor 1 gol 1 asist, antep 2 asist, başakşehir 1 asist, mersin 1 gol, gençlerbirliği 1 asist, eskişehir 1 asist, rize 1 gol, antalya 1 asist, bursa 1 asist.. gördüğünüz gibi gs, fb ve ts'a karşı asist ve gol yok. başakşehir'e karşı sadece 1 asist var. ama niye başarılı? çünkü takımı şampiyon olmuş. o zaman kimse dememiş sosa için, ya bu adamda hep küçük takımlara karşı asist yapıyor diye. şenol güneş gitmesin diye neler yaptı hatırlarsınız. küçük takımlara karşı olan maçlarda asist yaptı olayı üzerinden vurmayın wesley sneijder'e...

    ben hep söyledim eğer bir yapılanma olacaksa, ilk önce selçuk gidecek. onun bu takıma veremedikleri wes'ten çok çok daha fazla çünkü... ondan sonra semih gidecek, de jong gidecek, donk gidecek, tarık gidecek, yasin'e yeni sözleşme yapılmayacak. bunlar takımdan temizlenecek, ondan sonra sneijder gidecek. bakın wes gidince herşey düzelecek zanneden insanlar var. içinde selçuk'un olduğu hiç bir orta saha galatasaray'ın ihtiyaçlarını karşılamaz. acerbi, clichy, belhanda ve gomis gibi transferler tabii ki takımı iyi noktaya getirir ama imbula&selçuk ikilisi olursa, yine bir çok şey eksik kalır. bizim birince sorunumuz wes değil.

    edit: selçuk ile ilgili hiç bir takıntım yok. sadece bizim ihtiyaçlarımızı karşılamadığı için, artık oynamasın istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın