resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13650
    kendisi övülürken durmadan juventus ve real maçlarında attığı goller örnek gösteriliyor.

    ben yanlış mı hatırlıyorum umut bulut da aynı golleri atmamış mıydı? onun golleri değersiz miydi? bu mantıkla umut'un günahı neydi? atılmış 2-3 önemli gol emekli olana kadar galatasaray'da kalınmasını garanti edecekse ona da haksızlık yapılmış o zaman. hatta sabri'ye de. bordeaux maçındaki golü hala aklımda izledikçe sevinirim.

    4. yıldızı taktığımız sezon * yasin malum beşiktaş ile oynanan son şampiyonluk maçındaki golü atanlardan biriydi. ne yani yasin'in golü sneijder'in attığı golden daha mı değersizdi? ya da atılmış bir kaç gol müdür yani her şey? sezona kadro dışı başlamış ama sonradan kurtarıcı olarak sağ kanadı sürüklemiş sabri, sakatlığını atlatıp son haftalarda oynayacak kadar kendini hazırlayan melo, melo'nun yokluğunu neredeyse aratmayan hamit ve tabi tek bir isim yazılacaksa o şampiyonluk için tartışmasız nando.

    bu nedir cidden çözemiyorum abi adı sneijder diye herhalde. katkılarını inkar etmek başka da abartmanın bu kadarı biraz fazla. hagi'yi gölgede bırakacak bir kaç sene daha oynasa herhalde iş oraya gidiyor.

    bir de kendisinin eleştirilmesini terim'e bağlamak çok güzel kafa. bunun amacı şu tabi terim'e karşı oluşan nefreti bu arkadaşımızı eleştirenlere yönlendirerek bu rezil halinin üstünü kapatma çabası. yedirebilirsem hesabı.

    soruyorum 2 sezondur ne yapıyor sneijder göbek büyütmek dışında? daha ne kadar beklenmeli ve kaç hocanın daha bileti kesilmeli keyfinin gelmesini için mesela?
App Store'dan indirin Google Play'den alın