resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 13657
    12233. kere yazdim, tekrar yaziyorum. elestirin. ama kesin bir dille burada seneye bizimle olmamasi gerektigini soyleyen elemanlarin yazilarini ciddiye almayin. onlar elestirmiyor, adama nefretleri var. 2013 eylul'unden beri. ucurulduktan sonra nick degistire degistire sozluge gelip bu adama nefret yazilari yaziyorlar. sebebi kotu performansi degil. iki sene adam akilli cikip mac yapmadiktan sonra mac satan (tuzla maci, tuzla'nin ikinci golu) hamit'e bu kadar nefret beslememislerdir bunlar. arda o cok sevdikleri kader ortagi adami arkadan vurunca kafalarini kuma gomuyorlar. "oyuna gelmeyin :(" diye 3 maymunu oynuyorlar.

    ama sneijder'e gelince "hayranlari toz kondurmuyor yea." ben kondurmuyorum cunku sneijder'in iyi veya kotu oynamasindan degil. senin cigerini biliyorum. bak birader terim'in de hamza hamzaoglu'nun da gonderilme surecinde sneijder'in payi yok. terim'in aysal ile kapismasi sonra milli takima gitmesi sonucu, hamza hamzaoglu'da gereksiz ortami geren aciklamalari yuzunden kovuldu. sneijder cikip demedi "de onlara hoca, de ki umut yuruyerek bile oynayacak" diye. sacma sapan komplo teorileri yazan ismarlama habercilerden ve twitter fenomenlerinden duyduklarinizla buraya gelmeyin. yok sneijder aysal'a gitmis ya ben ya terim demis. yok sneijder hoca begenmemis. he canim he. gorduk "durust medya"yi gezi parkinda.

    adami rahat birakin artik. zaten capsiz yonetim ve hirvat servet cetin adami gondermek icin elinden geleni yapacak belli. kalirsa 2018 dunya kupasina hazirlanacagi icin 2013-2014 sezonundaki performansini gosterecektir. bu adami elestirenlerin profiline bakin. o zaman ciddiye alip almamaya karar verin.

    hayranlari onu neden mi bu kadar seviyor?

    https://www.youtube.com/...5mptGyC4UA4&t=8s

    terkar tekrar izleyin, izletin. o gunu tekrar hatirlayin, hatirlatin. o saatte dunyanin neresinde ve saat kac olursa olsun o macin heyecani , golden sonra kalbi dayanmayacagi icin bilgisayari kapatip macin sonucunu bekleyen ben ve diger galatasaraylilar icin sneijder bu mac demektir. egosunu galatasaray'in onune koyup kovulan teknik adamlarin sorumlulugunu sneijder tasimaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın