resim
Francesco Acerbi
Takım:Inter
Mevki:Stoper
Yaş:36
Boy:1.92
Uyruk:İtalya
  • 68
    iki çocuk, iş, güç yaş derken artık eskisi gibi futbol maçlarını izleyemiyorum. bir de galatasarayın malum durumları derken iyice soğudum bile denebilir.

    2003'in milan kadrosunu sayarım ama şu anda bir tane topçusunu bilmem mesela.

    velhasılı kelam transfer döneminde bir çok isim gündeme geliyor. başlıklarında performansları ve kaliteleri tartışılıyor. çoğu dediğim gibi bilmediğim topçular. mesela imbula. burada gündeme gelmeden önce duymamıştım bile ismini. o yüzden bir şey diyemiyorum.

    ama gündemdeki isimlerin başlıklarına bakıyorum da herkes en duyulmamış oyuncuların bile performansları hakkında fikir sahibi. hollanda liginin 17. sırasındaki takımın oyuncusunun son durumuna bile hakim herkes. bu yorumlar fm'deki profilleri mi yoksa gerçekten izlendi de mi biliniyor gerçekten muamma. en son tarık çamdal transfer olacağı zaman dönmüştü bu geyik. gidin bakın başlığına neler yazılmış. tam ilaç olacak topçu. hem sol hem sağda oynuyor. hemen almamız lazım. şaka gibi.

    şimdi de acerbi gündemde. maşallah herkes scout raporu gibi yazıyor. tam ihtiyacımız olan topçu. şimdi bakıyorum adamın oynadığı takıma sassuolo, umarım yanlış yazmamışımdır. karıiyerinde kısacık bir milan dışında hep vasat ve vasat altı takımlarda oynamış. yaşı 29 yani son bonservisli transferini yapacak ve daha önce kanser tedavisi görmüş. bonservis bedeli olarak 8-10 milyon eurolar konuşuluyor.

    şimdi sözlüğe açık soruyorum. bu adamın 3 yazıyla üç maçını 90 dakika izleyen varmıdır? bu izlediği 3 maçta bu adamı seyreden veya bu adamı takip eden varmıdır? nerden çıkıyor bu adama bu kadar hayranlık gerçekten anlamaya çalışıyorum. kabul ben cahilim ama kalan herkesin uzman olması da bana gerçekten çok ilginç geliyor.

    biz bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı çok severiz. acaba diyorum transfer olsun da ne olursa olsun mantığıyla herkese sulanılıyor mu burada? gidin bakın başlığına donk'a bile gelsin diye methiyeler düzülmüş yahu.

    biraz daha mı sakin kalsak ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın