resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 1550
    insan begenmekle futbolunu begenmek arasindaki farki kaciriyoruz. denayer cool, sempatik ve gecen seneki transfer donemindeki tutumuyla bizleri sevdigi icin tarafimizca da sevilen biri. ancak ihtiyacimiz olan adam mi? bence degil. hos neye ihtiyacimiz oldugu da belirsiz. akli git gellerde olan bir teknik adamimiz, paramiz yatsin biz de yatalim mantigindaki bir yığın topcumuz ve para gelse de hemen car cur edip kulubun anasini sksem diye bekleyen bi baskanimiz varken zaten icim karariyor her gun. bu kaotik ortamda sadece akli basinda olan bizler olmamiz gerekirken bizim de kafamizin yerinde olmadigini gorup uzuluyorum.

    denayer stoper mi? on libero mu? sag bek mi? denayer ne icin yetistirilmis, biz ne icin alip nerede oynatmayi planliyoruz? bence bu sorularin cevabi su icinde bulundugumuz rezalet durumun da cevabi ayni zamanda.

    cok degil 5 sene once yine bugunku maliyetlere kurulabilecek bir takimimiz vardi. 2011/12 takimindan veya 12/13 takimindan bahsettigimi varsayabilirsiniz farketmez. o sezonlarda basarili olmamizin sebebi herkesin nerede oynayacaginin, sistemin ne olacaginin, kimin yerinin neresi oldugunun belli olmasiydi esasen. ben biliyordum ki ortasaha melonun ve selcukun, sag bekte eboue yeterli, stoperde semih saglam, elmander atamazsa baros bi tane sallar falan filan. ama geldigimiz noktada bin tana salak transfer yapiyoruz. sag bek icin aldigimiz adami sol bek yedegi yapiyoruz, stoper adami sag beke koyuyoruz. on numara alip sol kanada koyuyoruz falan. ucuz diye oyuncu alip ise yaramadigini gorup takimda derinlik olsun diye bi tane daha benzer ucuzlukta adam aliyoruz. sonra ise yaramayinca beleşe kiraya veriyoruz, bi tane daha benzer ucuzlukta gereksiz adam aliyoruz. bi allahin kulu da demiyor ki aga bu nedir.

    bugun bu kadar siradan olmamizin sebebi josue, tolga, selcuk, de jong, donk gibi bin tane orta halli ortasahamizin olmasi. halbuki 2 tane olaydi, hakkaten biri sakatlaninca biz oraya yama olsun diye birini koyaydik ama rutin oynayanlar sakat degilken gozu kapali emanet edilebilecek adamlara sahip olsaydik.

    simdi yine denayere guzellemeler yapiliyor. adami stoper oynatsan hava toplarini kaciricak. sag bekte 2 mac kotu oynasa hemen linc edilip yedege cekilecek, ortasahaya konulunca teknigi yetersiz denilip begenilmeyecek. nerde oynatsak bu adam elimizde kalacak. ama istiyoruz. alip napicaz belli degil.

    sözün özü bugunku tablonun aciklamasidir denayer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın