resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13609
    2017-2018 sezonu'na yine damga vuracaktır. şampiyon olacaksak sneijder sayesinde daha rahat oluruz. en son haftalarda ve milli maçlarda kilolarını vermiş ve fit bir hali vardı. at sahibine göre kişner kardeşim, bu adam terim, mancini, hamza dönemlerinde iyi performans verdiyse hoca sayesinde olmuştur. kimisi karizmasıyla ve taktik bilgisiyle(terim ve mancini), kimisi de oyuncuya abilik yapıp, kendisini değerli hissettirerek yapmıştır bunu(hamzaoğlu).

    prandelli, denizli kötü hocalık yaptılar. riekerink de fazla yumuşak göründü. fiziksel olarak yukarı çıkamadı takım ve sneijder.

    şimdi tudor ise sneijder'i göndermeye çalışıyorsa kendi ayağına sıkıyor demektir bir bok olmaz böyle hocadan ama onunla iletişimini doğru kurup, iyi de çalıştırırsa tudor'u da parlatır, sahadaki liderliğini yapar.

    sözleşmesinin son yılında, sezon sonu sözleşmesi uzatılmayacak bile olsa şampiyon olarak ayrılmasını çok isterim. uefa avrupa ligi'nde de fark yaratmasını beklerim. doğru bir kadro ve kura şansı ile neden ilerlemeyelim?

    velhasıl bu yaz veda edeceğimize inanmıyorum ve istemiyorum. semih kaya, cavanda gibi çöpleri yollayın sneijder'in maaşının fazla görünen kısmı fazlasıyla çıkıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın