• 18
    klasik fatih terim basın toplantısı. bir buçuk saat konuşmada sadece bir kaç soruya adam akıllı cevap verdi. diğerlerine yine şifreli şifreli konuşup bir yerlere mesaj verdi.
    arda olayındaki caner'in "tam da yeri burası" lafına ise ibretlik bir cevap vererek sanki çok normal bir şeymiş gibi "arkadaşını koruma reflexi" yeaaaa deyip geçti. ulan adam 62 yaşındaki adama ağza alınmayacak küfürler edip yumruk atmaya çalışıp boğazını sıkmış. ortada bildiğin hukuki olarak cezaya çarptırılması gereken bir olay var. sen çıkıp böyle absürt bir şey söylüyorsun. ortada böyle bir çirkin manzara varken caner'in davranışını bu kadar normal karşılaması beni çok rahatsız etti. olmadı hocam hiç olmadı.

    ayrıca hoca inceden açılmaya başladı yok otomatik olarak elektrikler 4 dk sonra kesilecek falan geçin bu tür küçük ayak oyunlarını. türk milli takımı teknik direktörü basın açıklaması yapıyor sen ya kusura bakmayın elektrikler kapatılacak bla bla. bildiğin konuşmasın diye basın toplantısının devam etmesine izin verilmedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın