• 7
    bazı insanlar vardır nefret odaklıdırlar ve nefretle bakarlar dünyaya. herkesi de öyle zannederler. türk insanını ve türk futbolcusunu yerin dibine batırırlar bilmezler ki aslında yerin dibine batırdıkları kendileridir.

    klavye başında başkalarına hakaret etmek ruh hastalığı belirtisidir ama ne yazık ki uzaktan tedavisi yoktur.

    defalarca yazdım tekrar yazıyorum. bir fikriniz varsa yazın, yoksa susun. başkalarına hakaret ederek, alay ederek sadece zavallılığınızı açık edersiniz.

    ben neden hiçbir yazara hakaret etmiyorum. neden hiçbir yazarla alay etmiyorum. neden saldırmıyorum.

    bu güne kadar entrylerimde hiç bir yazarı hedef almadım. sadece hakaret ve alay edenlere üslubuyla cevap verdim. aslında böylelerini muhatap almaya değmez ama susunca yanlış anlıyorlar. insan edebinden susarmış ama edepsiz korktu zannedermiş.

    edebinizle yazın edebinizle okuyun. biz burada türk çocuklarının daha iyi şartlarda yetiştirilmesi ve eğitilmesi için gayret sarf ediyoruz. bildiklerimizi gördüklerimizi yazıyoruz. kimseyi peşinen karaktersiz olarak damgalamıyoruz. karaktersiz olanlar olabilir, hatta bazıları karaktersiz olduğunu itiraf ta edebilir ama unutmayalım ki o çocuklar bizim çocuklarımız ve onları eğitip düzeltmek bizim görevimiz.

    suçlayıp, taşlayıp linç etmek yerine, anlayıp, eğitip topluma kazandırmaya çalışıyoruz. herkese de bunu tavsiye ediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın