• 22
    arda turan'ın açıkça milli takım idari ve teknik yönetimine ana avrat küfrettiği ve kadrolu gazetecisine saldırdığı bir ortamda tüm kamuoyunun önünde kendisinin yanında saf tutarak küçük çaplı bir direniş, adeta sessiz bir kalkışma başlatmış olan futbolcu grubudur.

    omuzları apoletlerden dolup taşmış türkiye futbol direktörü ve milli takımlar teknik direktörü imparator fatih terim'e karşı açıkça cephe almış bu futbolcular arda turan ile birlikte kesinlikle haber değeri taşımaktadır.

    türk futbol tarihinde bir ilktir, önemli bir olaydır, toplu olarak ayrıca ele alınmasında bir sorun yoktur. ne yapalım yani "arada olur öyle ya :)))" deyip geçiştirelim mi? herkes buyursun kurallara uygun bir şekilde fikrini belirtsin de, fikrini belirtene tepki neden? bu yüzden adımız "kamuoyu" ve bu sözlük de zaten tam olarak bunun için var. destekleyen desteklesin, karşı çıkan karşı çıksın, normal olan da bu fakat konuşmayalım mı yani halı altına mı süpürelim?

    milli takım kaptanının bu tip bir şey yapması ve arkasından ciddi bir futbolcu grubunun kendisini izlemesi türk futbol tarihinde bir ilk yahu çok büyük rezalet bilmiyorum anlaşılmıyor mu ama...
App Store'dan indirin Google Play'den alın