• 225
    (bkz: #2174608)

    silinirse diye ahımız var hocam başlığında yazdıkları.

    --- alıntı ---

    kendinin de bizde ahı var demek ki o gittiğinden beri burnumuz boktan çıkmıyo amk ahahahahahaha. bir şampiyonluk var onu da kendisinin 'atadığı' hamza hamzaoğlu sayesinde kazandık. ulan bizde kimin ahı var hadi söyleyin? yok öyle ben başkanım, 'kovirem üle' deyip artistlik yapmak. neticene baka baka kaçarsın öyle. sonra da sosyal medya trolleri ile, satılmış gazetecilerle haber yayıp dönmek için yoklarsın.

    --- alıntı ---

    sözlüğün içinde bulunan çeşit çeşit yazar içerisinde en boş olanı.

    bir fikrin olabilir bunu da söylemek de özgürsün ancak konu bu değil.

    bu sözlükte herkese farklı şeyler yazan ultradnan vardı bazıları hatırlar çok aykırı şeyler yazardı ama komikti yazdıkları yaratıcıydı. terimci hamzacı bir sürü yazar var çoğuna katlanamasam da biliyorum ki hepsinin derdi galatasaray.

    bu yeşil düşünceli arkadaş sözlükte her konuda provoke etmekten başka bir şey yapmamakta. terim başlığında aysala sallamalar gezi olayında polis fotosu paylaşan ardaya destek siyasetin her türlüsünü sözlüğe bulaştırıp bundan şikayet etmek vs vs üstelik yazı üslubu o kadar kötü ki okurken gözlerim kanıyor.

    sözlükten atılsın demiyorum yazsın dursun. bunu buraya yazma sebebim bu arkadaşa sinirlenmeden önce kimmiş diye başlığına bakacak olanlara yol göstermek.

    mesajın ana metni

    (bkz: don't feed the troll)
App Store'dan indirin Google Play'den alın