• 5
    --- alıntı ---
    sabri sarıoğlu galatasaray'da kalmalı.
    hakan ünsal-necati ateş
    radyospor
    --- alıntı ---

    radyospor'a bu programı sabri sarıoğlu yaptırıyor diye düşünüyorum. şu nedenle; program yapımcısı (şimdi ismini hatırlayamıyacağım) hakan ünsal'a sabri ve sinan gümüş'ü soruyor. hakan ünsal "sinan kalsın yönetim gitsin" diyerek sinan'a övgüler diziyor ve sabri'yi unutuyor. aynı şeyi necati ateş'te yapıyor ama yapımcı konuşmalar bittikten sonra her ikisine de ısrarla sabri ne olmalı diye soruyor. belki tanıştıklarından belki ciddi ciddi her ikisi de sabri galatasaray'ın evladıdır diyor ve kalmalıdır şeklinde cevap veriyor.

    program yapımcısının ısrarından şüphelendim. sanki bu iki futbolcuyu sırf sabri'yi sormak ve bu şekilde konuşmaya zorlamak için programa davet etmiş. olur mu olmaz mı taktir okuyucuların.

    yönetim üzerine ciddi markaj uyguluyor sabri sarıoğlu. bu nedenle bir an önce teşekkür edilmeli ve yollanmalıdır sabri sarıoğlu. aksi halde ona imzayı attıracak yönetici okunacak belalara şimdiden hazır olsun.

    bu arada sabri'nin gönderilmesi halinde vaadlerde bulunan yazarların entryleri de,(benimki dahil) harry kewell the wizard of oz tarafından siliniyor. bu moderatör arkadaşımız geçen yıl, sabri'nin hasta ziyaretini entrysine aktararak sempati oluşturma gayretine girmişti. tesadüf mü aceba?

    sabri gittiği gün gsstore'dan alışveriş yapma vaadim devam ediyor. yönetime rağmen...

    not: yönetime de mesaj içeren bir vaaddir benimki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın