resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 2277
    aykut kocaman fener taraftarının %90'ı tarafından istenmiyor. açın antu dahil tüm sosyal medyayı takip edin. şampiyon yapar-yapmaz tartışmalarını bırakalım bir kenara adamın oyun mentalitesi kilit esasına dayanıyor. rakibi kilitler, bir gol atarım keyfime bakarım modunda bir td.

    1-0'lara ve son dakika gollerine hazır olun. gerçi ersun yanal da son dakika gollerine aboneydi ama hiç olmazsa ersun yine hücum futbolu oynatıyordu.

    konya'nın maçlarını izlemek için pasiflora alıp öyle geçmek gerekiyor tv karşısına. öbür türlü çatlarsınız. bir aykut bir de f. santos. (portekiz milli takım td'ü) ben öyle futbolu sevmiyorum. kimse de sevmiyor. konya kupayı aldı ama benim aklımda kalas gibi oyun kaldı. bir daha olsa izlemem konya maçını. aynı şey portekiz'in avrupa şampiyonluğu için de geçerli. final maçı nasıl sıkıcıydı bir hatırlayın. ben olsam böyle oynayan takımlar aleyhine penaltı verilmesini kural haline getiririm. hani güreşte pasif güreşene önce uyarı ve sonra rakibe bir puan veriliyor ya işte ondan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın