resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 1530
    ne hikmetse stoper olarak degil de, sag bek olarak oynadiginda daha verimli olmu$tur bizde iken. yani dikkatsiz bir stoper bence, biraz daginik, hatta bir stoper için fazla atletik gibi biraz. sanirim kiralandigi kulüblerde sürekli asil yerinin di$inda oynamasi biraz da bundan kaynaklaniyor. aslinda belki de kendisi stoper degildir ve bunu kendisi bile bilmiyordur.

    ben olsam kendisini sag bek veya defansif orta saha oynatirim. ayagi düzgün, boyu uzun, ya$in genç. sag bek oynar bu çocuk ama uzun boyunun avantajini kullanabilmek istiyorsa bence orta saha da görev almalidir ve ileriki yillarda da alacaktir.

    sempatikliginden ve bizim için havalimaninda yatmasindan ötürü sevdik biz bu çocugu. eh bizde oynarken iyi de bir performans ortaya koydu. hatta sag bekte daha iyiydi.

    man city ile 2020 ye kadar mukavelesi var. agustosta 22 ya$ina basacak ve piyasa degeri hala 4 milyon avrolarda dolaniyor.

    ne bileyim. o siçramayi yapamayacak gibime geliyor. yani city kendisini bu yilda kadrosunda dü$ünmeyip kiralarsa bilin ki bu çocugun city de ömrü uzun olmayacak.

    dolayisi ile melo taktigi ile 1 + 1 + satin alma opsiyonu kullanabiliriz gibime geliyor.

    ancak $u an ipler city'nin elinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın