• 997
    2016-2017 sezonunun son haftasında küme düşmemek adına trabzonspor deplasmanına gidecek olan takım. bu konuda rakibi durumundaki rizespor ise evinde alanyaspor ile oynayacak. şimdi sportif açıdan durum aslında baya net, zira genel tabloya bakılırsa bursa büyük oranda kaybedecek ve rize de kazanacak. hele ki rize şehri ve hikmet karaman bu maça takımı hayvan gibi motive eder. gel gelelim öte yandan kabile devleti olduğumuzdan mütevellit "derin mevzular" bakımından ortada dört bilinmeyenli bir denklem var, hemen sıralayayım;

    bursaspor: kafa olarak zaten çoktan küme düşmüşler ve rezil bir durumdalar. biz severiz sevmeyiz o başka konu da şike sürecindeki tavırları ile hükumetin ve çarkın sempati duyacağı bir ekip değiller. yani "büyüklerimizin" bursa'ya acımaları için ortada bir sebep yok.

    rakibi trabzonspor: bilindiği üzere sayın cumhurbaşkanımızı pek sevip sayarlar. bursa genel profil olarak trabzon için çok sempatik bir şehir değil.

    rizespor: sayın cumhurbaşkanımızın memleketinin takımı. trabzon ile aralarında rekabet mi var yoksa dayanışma mı var orası biraz muamma. eğer konu sportif düzlemden çıkarsa sanki karadeniz rekabetinden çok karadeniz ve tayyip dayanışması olur gibime geliyor. "büyüklerimiz" arasında sanki rizespor düşsün istenmez.

    rakibi alanyaspor: çoktan tatile çıkmışlar ve lay lay lom havasındalar. önemli oyuncuları da son maçta olmayacaklar, yani iyi motive olmuş bir rize'ye pek de rakip olamazlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın