• 12
    aslında baya şaşırdım çünkü demin nba'deki efsanelerin trash talklarla ilgili konuştukları bir video izledim, eğlenceliydi baya. daha sonra sözlüğe girdim solda bu başlığı gördüm, normalde çok da rağbet gören bir başlık olmadığından şaşırtıcı oldu. *

    demin izlediğim video şuydu, içerisi şampiyonlar ligi gibi. reggie miller, shaq, chris webber, kenny smith, charles barkley, , steve kerr, steve smith. türkçe alt yazılı bir de. bu tarz konularla eğlenen, ilgisini çeken varsa kesinlikle izlesin.
    https://www.youtube.com/watch?v=Gtpkis_AqoU

    yukarıdaki videoda reggie miller spike lee ile arasında geçenlerden çok fazla bahsetmemiş. 94 senesindeki new york-indiana doğu konferansı finalinde spike lee ve reggie miller arasında yaşananlar bence trash talk olarak izlemesi en keyifli olanlardan biri.
    https://www.youtube.com/...SF8otJH8Y&t=136s

    94 ve 95'te oynanan indiana-new york serileri başlı başına efsane ve her maçın öyküsü olan serilerden biri nba tarihinde. 94 ve 95 serilerini anlatan espn'in hazırladığı winning time diye bir belgesel var. ntv de türkçe dublaj yapmış. ben de yıllar önce seyretmiştim, zamanı olan ve ilgisini çeken kesin izlesin bence. çok keyifli çünkü. onu da buraya bırakayım, çünkü bu belgesel de doğal olarak o seride reggie miller ve spike lee arasındaki olayları anlatmış. hatta yakın dönemde her ikisiyle de röportaj yapıp onları da koymuşlar.
    http://alkislarlayasiyorum.com/...-time-kazanma-zamani
App Store'dan indirin Google Play'den alın