• 148
    oyunu aldığım gün hiçbir özelliğiyle ilgilenmeksizin şampiyonlar ligine giriştim galatasarayımızla. hee tabi sözlükten bildiğim için elano'yu da transfer etmiş idim. böylece anderlecht ile grupta ilk maçıma çıktım ve daha oyuna başlar başlamaz ilk golümü yedim. karşılıklı gollerle geçen mücadele son dakikada yediğim gol ile 3-3 bitti. bu maç sonunda oyuna geçerli notu vermiştim. çılgın atan oyuncuların normalize edilişi, çalımların zorlaşması, ikili mücadelelerin mantıklı bir hal alışı gerçek bir futbol maçı ile çok daha yakınlaştırmış pes'imizi. neyse merak edenler için şampiyonlar ligi serüvenimi anlatmaya devam edeyim. diğer maçım chelsea ileydi bu maçı da yine son dakikalarda yediğim gol ile 2-2 bitirdim. grubun diğer baba takımı lyon ile peş peşe yaptığım iki maçı da 1-0 ve 2-0 lık skorlar ile geçince gruptan çıkma olasılığım çok yükseldi. diğer maçım grubun kekocanı anderlecht ileydi yendiğim takdirde liderliğimi sürdürecektim ve çıkmayı büyük ölçüde garantileyecektim. fakat yine anderlechte puan kaptırınca liderlikten oldum. son maçta chelsea ileydi ve bu maçta ilk mağlubiyetimi aldım formsuz adamlar çıldırtıyor arkadaş. özellikle baros tek kelimeyle müzmin formsuz. erhan şentürklerle falan çıktığım bu mücadeleden 0-3 yenik ayrılmama rağmen gruptan 2. olarak çıkmayı başardım.

    2. turda yıllarca canını yaktığımız milan ile eşleştiğimi görünce bastım kahkahayı. sonra verdim bunların eline keita ile arda ile maçı 2-0 kazandım samiyende. deplasmanda andrea pirlo'nun hayvani oyunu yüzünden maçı 3-1 kaybetmeme rağmen turu geçtim ve barça ile eşleştim!!!

    öyle işte güzel oyun olmuş gerçek oyun ve futbol severler için ilaç niteliğinde. bu arada eski buglar gitmiş yeni buglar gelmiş. çok komik şeyler yaşanıyor. bazen contra pozisyonlarda com teke tek yakalandığında mala bağlıyor tek hamle bile yapmıyor defansı yürüyerek geçebiliyorsunuz. ayrıca kale önü pozisyonları ve tuhaf sekerek giden topların sonu da son derece ilginç. alın oynayın 120 tl verdim gönlüm rahat.

    edit: imla evladım heyecan yapma hemen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın