resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 13422
    işte bak, yapmayın etmeyin diyoruz, bir adama bu kadar çok şey yüklemeyin faal olarak oynarken. onun üstünden takım arkadaşlarını suçlamayın, adam kurtarıcı değil, tek başına takım değil. takımıyla bir bütün. iyi takımı varsa iyi oyuncu, yoksa fos (messi de öyle ronaldo da öyle, hatta maradona da)

    rahat bırakın adamı yahu, bu adam ne takımdaki sorunların kaynağı, ne de şampiyonlukların tek mimarı, elinden geldiğince oynuyor. ama sen yanındaki adamı selçuk u sabri yi semih i chedjou yu podolski yi bruma yı kötülersen o çocukların enerjisi düşüyor işte, onlarınki düşünce sneijder de bir halt yapamıyor.

    allahtan zamanında bu sosyal medya yokmuş da, bir uefa kupası görebilmişiz, o zamanlar olsaydı bu sosyal medya olayı, önce hagi yi peygamberleştirip okan'ı hakan'ı itin götüne sokacaklar, takımda dirlik bırakmayacaklardı.

    bekleyin futbolu bıraksın, sonra tapın, efsanemizdi diye lan. tapıncaksanız da diğer oyuncuları rahat bırakın bari, onlar da işlerini yapsınlar, tolga'nın moralini bozunca ne geçiyor eline? egonu tatmin ediyorsun, merak etme herkes senin kadar biliyor futbolu, kim iyi kim kötü, ama işbilirlik var, adamlık var, işini yapan adamı yermek adamlık değil. eleştirmek çok farklı, yermek çok farklı, morali yüksek futbolcu oynar sahada, kendine güveni olan oyuncu oynar, takım arkadaşıyla kendini eşit gören futbolcu oynar.

    yapmayın portakala böyle şeyler, iyi takımda oynamasını sağlayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın