• 123
    tasarım olarak üzerine konuşmak istediğim formalardır.

    her ne kadar konu, kendisinin de belirttiği üzere kwobjornstad'ın mesleki uzmanlık alanına girse de özellikle bu sezon ve parçalı forma için konuşuyorum, forma satılması için tasarım değiştirmeye gerek yoktur. 2 sezondur doğru düzgün bir parçalımız yok. halen herkes yakalı parçalı (kulüp tarihinin bence en güzel forması) veya drogba son sezon parçalısı giyiyor. ben de her sene forma almama rağmen ilk tercihim yakalı parçalı. diğer formalarda uçarı tasarım ve renklere dahi tamam derim ama parçalının çok ciddi değişimler göstermemesi lazım. başarı olsun, taraftar yönetime inansın aynı forma bile 2. sene satar.

    twitter'da yapılan gs-roma forması görselleri konusuna da değineyim; resimde paylaşılan forma replika (2. kalite) formadır. takım forması diye adlandırdığımız 180 tl olan forma kumaşı roma forması ile aynı olacaktır.

    siyah forma parçalı formaları saymazsak kulüp tarihinin en iyi 2. formasıdır (birinci forma elbette gri ortadan sarı kırmızı şeritlerin geçtiği formadır).

    beyaz formaya ise hiç ısınamadım. bunun temel sebebi dizayn olarak sızan formalarda koldaki şeritler sarı kırmızı olarak görülmesine rağmen, replika olduğuna inandığım forma görsellerinde kolun bildiğimiz sarı olması. bu forma hakkında nihai yorumu formayı canlı gördükten sonra yapma şerhimi koyuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın