• 65
    sistemli bir planlamanın sonucu gelmemiş başarıdır. fenerbahçe basketbol şubesi alt yapıdan başlayarak bir ekol oturtup onun meyvesini vermeyi sabırla beklemedi ki sistemli bir planlama yapmış olsun. fener'in yaptığı basketbol gibi sürpriz oranının çok az olduğu bir sporda en iyi basketbol koçunu, iyi bir sportif menajeri alıp gayet yüksek bütçesini bu adamların eline vermek oldu. elde zaten taraftarı çok bir marka olduğundan bundan en sonunda verim aldı.

    galatasaray ne yapmalı? bu tip bir başarı istiyorsa ve parası varsa aynısını yapmalı. blatt'ı tutup kolundan getirip, eline fenerbahçe kadar bütçe verirsen üç sene sonra euroleague final four'unda cska-fb-gs-real madrid dörtlüsünün içinde sen yer alırsın.

    fener'in başarısını sistemli bir planlama sonucu olarak görmek yanlış teşhis olacağı için tedaviyi de zorlaştırır. en azından istenen başarı euroleague'de üst sıralara oynamaksa. bana kalsa şampiyonlar ligi çeyrek finali'ni, türkiye süper ligi'ni herhangi bir baskerbol başarısına tercih ederim. çünkü futbolda dünyanın en büyük parasını da döksen başarılı olacağının garantisi olmadığı gibi çok daha zevkli bir rekabet alanı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın