resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 3110
    hayatta her şeyi anlıyorum ama bu adamı delicesine seven tayfayı bir türlü anlayamıyorum. inanın bana çok ciddiyim, şu golü semih yedirseydi ne maç satmışlığı kalırdı ne şerefsizliği kalırdı, chedjou yapınca susuyorlar http://tr.beinsports.com/...e-mbilla-etame-19246

    beyler açık açık soruyorum, neden bu chedjou'yu bu kadar çok seviyorsunuz? bu adamın olayı nedir? senelik 2 küsür milyon euro alan adam oynadığı her 3 maçın 2'sinde gollük bir hata yapıyor. ahmet çalık kadar bile konsantre değil. süratli değil, çalım yiyor. hava hakimiyeti iyi ama bir marcelo gibi yalçın ayhan gibi asla "kafa topu bırakmıyor" diyebileceğin bir adam değil. karakter desen tuzlaspor maçında kasten kırmızı kart görüp takımı satacak kadar alçalmışlığı var. eee? nedir bu adamı "takımın en iyi stoperi" yapan şey?

    gerçekten anlamıyorum yahu. ulan adamın formasına saygısı yok be, gazozuna maça çıkmış gibi oynuyor herif. bir galatasaraylının chedjou'yu beğenmesi için ancak kg var bahsi oynaması lazım. bunun dışındaki hiçbir durum mantık çerçevesine sığmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın