• 41
    aslında sneijder olayının bu kadar konuşulmasının sebebi ilgi meraklısı bir trollün ortalığı yangın yerine çevirmesiyle başladı. ondan sonra savunanlar ve savunmayanlar olarak olay gitgide koptu.

    troll ve ilgi meraklısı kesimi bir kenara koyup ciddi ciddikonuya yaklaşırsak;

    sneijderin %50 kapasiteyle oynadığının herkes farkında. kilo fazlası var. yeteri kadar pres yapmıyor, doğal olarak yeteri kadar koşmuyor. bunları da düzeltmesi gerekir.

    ama, burada koca bir ama; sneijderin %50'lik kapasitesiyle ortaya koyduğu oyun ve katkı şu an için selçuk+semih+sabri+eren+serdar+ahmet+de jong+chedjou nun bu takıma katkısından fazladır. bu da demek oluyor ki, sabahtan akşama kadar kuyruk acın varmışcasına sneijder ile uğraşacağına biraz da selçukla uğraş ki, senin tarafsızlığına inanalım. yoksa şu haliyle tek yapılan anlamsızca sneijdere saldırmak. doğal olarak da bu saldırı tepki çekiyor, çekecektir.

    bir de özellikle basında gerçekten sneijderin gitmesini isteyen ve her fırsatta selçuk, semih ve sabri gibi evlatları koruyanlara bakıyorum, ulan hepsi tarafsız ayağına galatasaray düşmanı olan tipler. ya da yerli tayfanın içinde ve bir şekilde bu isimlerle bağı olan kişiler. aklı başında, tarafsız veya gerçek galatasaraylı yorumculardan böyle bir yorum asla göremiyorsunuz.

    sonuç olarak tabi ki sneijder eleştirilebilir. eleştirilmeli de bu formuyla. ama sabahtan akşama kadar sneijder ile uğraşacağına asıl takıma katkıda bulunmayan evlatlarabaksan zaten ortada sorun kalmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın