• 80
    bir ara yokluğunda özletmişti. tekrar yazmasına sevindim çünkü kendisi gibi birkaç yazarı okuması büyük keyif veriyordu ve sözlüğe daha sık aralıklarla girip bakmama sebep olmuştu.

    herkes yavaşça jor'u daha fazla eleştirmeye başlamışken, kendisi hala riekerink'i savunan, en azından sezon sonuna kadar kalması gerektiğini belirten düşüncelerini yazan bir yazardı. şimdi görüyoruz aslında ne kadar haklıymış. ben dahil tudor'un gelmesini çok istiyordum, ama görüyorum ki kendisi neredeyse mustafa denizli'den bile kötü çıktı. riekerink öncesi ve sonrasındaki puan durumlarına bakmak yeterli. herhalde dünyanın en kötü teknik direktör değişimlerinden birisine imza attık 1-2 ay önce. ve bu hiç konuşulmuyor bile. şu anki gündemimiz sneijder'i göndermek, sonra göklerden gelen bir kararla artık yüce özgür türk spor medyamız bizi nereye yönlendirirse, bence muslera'ya geliyor sıra, ama öncesinde bir carole sürprizi gelebilir.

    şimdi sezon sonuna kadar kalsın dediği için kendisini jor sevici, yabancı hayranı vs diye etiketleyenler keşke ben de jor sevici olsaymışım diyor mudur bilemem, ama ben en azından öyle diyorum; hakkında linç entry'si girmemiş* olmama rağmen.

    başlığı altında dönen kadro dışı listelerini güncelleme etkinliği için de teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın