• 104
    şu parçalı formayı beğenmemek en doğal şey, bence de bu kalıba rağmen daha güzel olabilirdi. ama arada forma kombinasyonunun "yeniliğe" ihtiyaç duyduğuna dair bir entry okudum. yapmayın etmeyin arkadaşlar. forma kültürü büyük ve köklü bir takımın imzasıdır. galatasaray için bu sarı kırmızı parçalı forma, beyaz şort ve kırmızı çoraptır. ali sami yen ve arkadaşlarının ilk giydiği formalar gibi. galatasaray futbol takımı da kendi evinde sahaya hep bu kombinasyon ile çıkmalıdır.

    sen manchester united'ın old trafford'a kırmızı forma, beyaz şort ve siyah çorap dışında başka bir formayla çıktığını gördün mü hiç?(u: avrupa maçlarında siyah yerine beyaz konç kullanıyorlar, avrupa maçı kültürleri bile var) nike yıllarca bu takıma sponsor oldu. hiç beyaz şort ve siyah konç yerine başka renk kullanalım dedi mi nike? şu an adidas ile anlaşmaları var, forma renkleri ve kombinasyonu değişti mi? hayır.

    real madrid, santiago bernabeu'ya düz beyaz dışında bir formayla çıkmış mı hiç tarihinde? ya da ajax her sene aynı desenli formayı çıkarıyor diye taraftarı şikayet ediyor mu? feyenoord, monaco, liverpool, arsenal, celtic* gibi takımlar yüz yılı aşkın senedir kullandıkları formadan sıkıldılar mı?

    deplasmanda istediğin formayı istediği kombinasyonu giyersin yine. yapmayın etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın