• 174
    şimdi bir kere hakkında yanlış bilgi verilen herhangi bir oyuncu değil, gheorghe hagi'dir. galatasaray'ın tartışılmaz olarak simgelerinden biridir. sen galatasaray sözlük gibi galatasaraylı'ların toplandığı bir mecrada yönetici konumunda isen bu konuda yanlış bilgi vermek lüksün yok. cesar prates, marek heinz falan değil bu adam, hagi. hani romanya'da kurduğu takıma bile destek verdiğimiz adam.

    bu eleştiriler her yazarın başlığında olacağı gibi bu yazar arkadaşımızın başlığında da olmuştur. bunun ağır olmasının sebebi ise bahsi geçen dönemde fatih terim'i göz ardı etmesidir. tabi deney yaparak ispatlayamayacağımız için alt metinde fatih terim olmasa da uefa kupasını alırdık diyor. ancak alıp alamayacağımızı bilemeyiz. o yüzden varsayım yapmak yerine başarıyı tebrik etmek daha kolay olsa gerek.

    bu eleştirilerin linç kültürü olarak yaftalanmasının sebebi ise ilk eleştiriyi getiren arkadaşımızın üslubu olsa gerek. oysa daha yumuşak ve espritüel bir dille entry girseydi, mesele bu kadar büyümezdi. eleştirilerin ve savunmaların bu kadar sert olmasının sebebi ise tamamen ünal aysal ve fatih terim'in ortak eseridir. kendi aralarındaki anlaşmazlık taraftarı da ikiye böldü. bu durumu çözecek olan yine kendileridir. kaç yaşında adamlar, dursun aydın özbek'in karşısına birlikte çıksalar hem bizi kanser olmaktan kurtarırlar hem de taraftar arasında tekrar bir bütünlük oluştururlar. bunu yapacak bilgeliğe de sahip olduklarına inanmak istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın