• 91
    güzellikleri çirkinlikleri zevk meselesidir. ben siyah forma haricindekileri beğendim. değişik tasarımlar iyidir. her sene aynı parçalıyı almaz kimse. burada romantizmi yapıp "parçalımızı istiyoruz" diyenler ertesi sene aynı parçalı çıksın "ya nasıl olsa aynısı var" derler. geçelim o yüzden bu argümanları.

    yok pijamaymış da, leşmiş de, iğrenmiş de, zevksizmiş de... bizim toplumumuz çok yozlaştı artık. bu karat narsisist bir toplum zor bulunur. her şeyi biliyor, her konuda otoriteler. onların aksi olan her şey kötü, gavur oyunu. yahu bu kadar mı zor "beğenmedim" deyip geçmek. beğenen adam linç edilir, beğenmeyen hakaret eder. neden beğenmediğini yazar, geçersin. zaten boykottayız; almayacağız. ama beğenen insanlara baskın çıkmak için tepeden tepeden aşağılamak nedir arkadaş?

    parçalı dediğim gibi değişiklik adına fena olmamış. kolların da parçalı olmasını isterdim ancak o zaman da pek iyi durmazdı. beyaz formanın kollarındaki detaylar güzel. en azından dümdüz değil. biraz renk katılmış. daha göze hoş geliyor. siyah formanın ise ikincil renk seçimini beğenmedim. mor yerine kullanılabilecek 3 tane renk var: kırmızı, sarı, turuncu. bu üç renkten hangisi konsa hatta bir tarafa sarı bir tarafa kırmızı detaylar konsa güzel olabilirmiş. mor konusunda gereğinden fazla inat edildiğini düşünüyorum. en azından mor yapılacaksa formanın kendisi mor olsun. siyah ağırlıklı denge mor detay bence güzel değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın