resim
Tolgay Ali Arslan
Takım:Melbourne City
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 198
    sözlükte sadece yerli olduğu için gelmesini istemeyenlerin bir de üstüne tolga ve selçukla kıyasladığı box to box oyuncu. bu adamın gelmesini istememin sebebi yerli olması değil iyi futbolcu olması. tolga+selçuk bir tolgay etmezler. bu kadar yerli fobik olmayın. ismi tolgayinho olsaydı portekizde, brezilyada, fransada oynasaydı burada gelsin diye kampanyalar yürütülürdü. ama şuan yerli statüsünde ve beşiktaş'ın futbolcusu diye istenmiyor.

    bu altyapı fetişistleri zaten ayrı bir kafada. arkadaş biz de isteriz seneye a takıma alınıp oynasın bu 17'lik çocuklar ama bu olmayacak, olamaz. hepimiz biliyoruz. bunun farklı sebepleri var.

    1) her şeyden önce bunu yapacak bir futbol aklı yok bizde. kimse yapamaz bunu türkiye'de. bunun vizyonla alakası yok.

    2) altyaş kategorilerindeki yetenekli çocukların hem fiziksel hem mental olarak yaklaşık 5 sene geriden gelmeleri. parayı görünce kendilerini istanbul gecelerinden topluyoruz hepsini.

    3) taraftarda sabır yok.

    x(tolga)-tolgay(azubuike)

    şeklinde bir tandem kuralım istiyoruz ne var bunda ? net bir ön libero alınırsa selçuk efendi ne onu ne de tolgay'ı kesemez bundan eminim ben. şuana dek vazgeçilmez olmasının nedeni ondan formayı döve döve alacak birinin gelmemesiydi. bu transfer döneminde haberlere bakarsak büyük oynayacaz. ben o yüzden x, tolgay, azubuike (x'in mutlaka tartışmasız bir isim olması gerek) transferlerine olumlu bakıyorum. 5-6 milyon gibi rakamlara tolgay'ı bitirebilirlerse bu yönetim ilk defa doğru bir iş yapmış olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın