• 9
    bizim ingilizlerin yaptigi icin: (bkz: commonwealth games)

    tabii ingilizler yapinca wauuuvvvvv, muslumanlar yapinca espriler komiklikler sakalar falan. birbirinden kopuk, surekli bati/kuzey ulkelerince isgal ve baski ile iyice istikrarsizlastirilan islam ulkelerinin birlikte bir organizasyon yapmasi kime batar anlasilir gibi degil. kaldi ki yeni bir sey degil bu, ilki 2005'te yapilmis. ayni ulkeler birlikte askeri tatbikatlar da yapiyor. yani savasta da barista da birlikte hareket etmeleri guzel bir sey. sirf adindan dolayi insanlar direkt damgayi vuruyor. yarisan islam degil, islam ulkelerinden sporcular. ama dogru,turkiye islam ulkesi degildir!!! bu iki kelime yanyana gelemez!!! kusura bakmayin ama 5 vakit ezan okundukca bu ulke islam ulkesidir. insanlar namaz kilmak zorunda degiller, musluman olmak zorunda da degiller lakin bu gercegi kabul etmek zorundalar.

    edit: commonwealth oyunlari basladiginda britanya imparatorlugu hala varmis. peki su an var mi? adamlar somurgeciligini oyunlar uzerinden devam ediyor, sorun yok ama biz ortak kultur sahibi ulkelerle organizasyon duzenleyemiyoruz.

    turkiye cumhuriyetinde herkesin inanc ozgurlugunu ben de savunuyorum. zira birlesik krallik da hristiyan bir ulkedir ama inanc ozgurlugu mevcuttur. bu, ulkede farkli inanc sahiplerini inkar etmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın