• 463
    transfer dönemlerinde girdiği entrylerle dursun aydın özbek yönetiminin sessiz geçmesine neden olan o sıcak yaz ve o soğuk kış günlerinde * sözlüğe hareket getiren kişidir benim için. sağ olsun.

    yalnız 2016 yaz döneminde söyledikleriyle gerçekleşenlerin oranı ortada. burada kendisine de suç bulamıyorum, kendisi yapmıyor sonuçta transfer, mehmet özbek değil neticede.

    yalnız şunun farkına varmalı ki burada kendisine çok güvenen ve yazdığı her şeye inanan insanlar var. bu durum kendisi için dezavantaj oluşturmaya başladı.

    haber vermek ayrı bir şey, yorum yapmak ayrı bir şey. tabii ki galatasaray sözlük yazarı olarak istediğini yazmak da özgürdür, yazsın da ama galatasaray'ın içinden haberler verirken bunları yorumlayarak yaptığında etkileyebileceği çok insan var. bu sebeple o tarz haberleri verirken yorumdan uzak şekilde vermesinin daha doğru olacağı kanaatindeyim. yorum yaparken kendisinin söylediği her şeyi ayet gibi kabul edip hiç sorgulamadan bunun üzerinden yorum yapanlar var çünkü, buna inanamıyorum.

    (bkz: #2158608)

    şu entrysinden sonra da sözlükte yarattığı infial ortada. haberci mi? taraflı bir haberci mi? gs sözlük yazarı mı? kulüp çalışanı mı? bizi mi yiyor? yoksa taraftarın nabzını tutmak ve manipüle etmek için kullanılan bir araç mı? ben artık tam olarak emin olamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın