• 10
    bilmeyen insanın başımın üzerinde yeri vardır ancak bilmeyip, üzerine fikir sahibi olup, üzerine artistlik yapan insana tahammülüm yok arkadaş.

    (bkz: #2158200)

    aklınca tudor güzellemesi yapmış, araştırın diye süslemiş üstünü... lakin araştıran arkadaşlar olursa brohom adlı yazarın bol keseden salladığını açıkça görecektir.

    tudor'un paok kariyeri bir başarıymış. bilmesek yiyeceğiz...

    öncelikle şunu belirteyim; tudor, paok kariyerini 44 maçta, 17 galibiyet, 17 beraberlik, 10 mağlubiyet ile tamamlamış. yunanistan liginde sürekli ilk 3 içerisinde bulunan paok gibi bir takım için gerçekten tam bir kariyer başarısı. yersen...

    şimdi gelelim tudor'un ayrılış hikayesi ve yıllar sonra takımını ikinci yapmıştır zırvasına.

    tudor takımını ikinci falan yapmamıştır. 25.haftada, alınan başarısız sonuçlar ve takımın yıldızı berbatov ile anlaşamaması* sonucu kovulmuştur.
    takımın başında çıktığı son 8 maçta yalnızca 1 galibiyet elde edebilmiştir. gerçekten muazzam bir kariyer başarısı...

    ahanda bu da son 8 maçlık performansı;

    https://i.hizliresim.com/2r0rlL.png

    ardından gelen hoca ise her kimse* takımın başına geçtikten sonra tudor'un enkazını bir şekilde düzeltip ligde 11 maçta, 6 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak paok'u ikinci yapıyor.

    ahanda tudor'dan sonra gelen hoca ile paok performansı* ;

    https://i.hizliresim.com/NpQpmP.png

    bir konuyu bilmeye bilirsin, bilmemek ayıp değil ancak bilmediğin bir konu üzerinden bilmişlik taslayıp, araştırın diye ahkam kesersen ya art niyetli oluyorsun, ya da cahil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın