• 954
    ikinci takımım, memleketim ve benim için dünyanın en güzel yeri olan, bir yanı iznik gölü bir yanı da dağ olan cennet köyüm gölyaka'yı içerisinde barındıran şehir takımı. bizim orada çok vardır bursaspor'lu, hepsi de çok güzel insanlardır. istanbul'da yaşadığım için galatasaray'lı oldum çocuklukta aile etkisiyle ama bursa'da doğup büyümüş olsam muhtemelen bursaspor taraftarı olurdum. bu yüzden de sitemlidir köyümün insanı dışarı gidip istanbul takımı tutanlara, canları sağolsun hepsinin.

    ama yine de özeldir bursaspor benim için, ofisimde galatasaray atkısı bulunmazken bursaspor atkısı bulunur yanımdaki bursa'lı arkadaşım ile aramızda kalan o bölmede asılı halde. memleket önemli bizde. bursaspor demek 2010 şampiyonluğunda burak yılmaz trabzonspor formasıyla fenerbahçe'ye şampiyonluğu kaybettiren golü atarken fenerbahçe şampiyon olamıyor diye değil bursam şampiyon oluyor diye coşmak, sevinmektir. yeşil-beyaz kaldırımlarda yürürken gururla dolmaktır içten içe. bir galatasaray şampiyonluğu kadar özel hissetmektir o günleri.

    az buz şehir de değildir hani, türkiye'de şampiyonlar ligi müziği'nin çaldığı istanbul'dan sonraki 2. şehirdir bursa. daha önce küme düşmüştür ve düştüğü yerden kalkmasını da bilmiştir. bu sefer buna izin vermez, verirse de tekrar kalkar gelir bursa. taraftarını zaten anlatmaya gerek yok, bana kalırsa türkiye'nin 1 numaralı taraftarıdır.

    velhasıl kelam, küme düşeceğini düşünmediğim ve iyi dileklerimi sunduğum, bir an önce galatasaray'ım gibi ayağa kalkmasını beklediğim şehrimin takımı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın