• 61
    (bkz: boykot)

    çok açık söylüyorum bu formaları alan ya kulübün şu anki durumundan memnun olan hainlerdir yahut bu sözü ilk kez kullanacağım ama galatasaraylı değildir.

    şimdi hemen birkaç tane işbirlikçi gelip ben koleksiyon yapıyorum sen nasıl böyle konuşursun diyecek. koleksiyon yapıyorsan kardeşim, başımızdaki meymenetsizler gittiğinde alırsın formanı koyarsın dolabına. 2011-12 sezonunun formaları bile hala satılırken çıktığı gibi forma alman şart değil. bekle, def olup gitsinler üç çeşidini birden indirimli fiyatla alırsın.

    oradan iki tane tane işbirlikçi çıkıp bu tür davranışlar dursun'a değil kulübe zarar verir diyecek ama ne hikmetse aynı tipler sabri ile yasin ile sözleşme yenilendiğinde ortada görünmeyecek. bunlar gerçek taraftar olurken bizim galatasaraylılığımız sorgulanacak.

    son olarak sen kim oluyorsun da milleti sorguluyorsun, sizin gibilere inat formanın her çeşidinden alacağım diyenler de olacak. git al kardeşim. hepsinden al bütün sülalene dağıt. seneye kümede kalma maçında cicili bicili formanı giyip stada gidersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın