resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 13237
    ilk on birinde ahmet çalık, sabri sarıoğlu, yasin öztekin gibi yimpaş yozgatspor ayarında topçuların çıktığı takımımızın futbol dehası taraftarlarınca, takımdaki en büyük problem olduğuna karar verilmiş futbolcudur kendisi.

    desteklediğiniz takımın mıymıntı kaptanı, sırf istatistik yapayım diye o maç enfes oynamış bruma'ya ve hat-trick yapmasına bir gol kalmış eren derdiyok'a penaltıyı bırakmayıp onu da direğe vurduğunda hiç sesiniz çıkmazken şimdi "sneijder gol attı, anca istatistik yapıyor, göz boyuyor." diyerek boş boş konuşuyorsunuz.

    takımdaki çöplerin yıllık ücretini toplasak sneijder'in üç yıllık ücretini karşılıyoruz hala çok ücret alıyor gitmesi gerek yazıyorsunuz. bu adamı gönderirsek yerine getirilecek futbolcunun deniz türüç ya da emre akbaba olacağının farkında mısınız bilmiyorum. sanki bu oyunculara yıllık en az iki milyon vermeyeceğiz gibi.

    şu an isim, kariyer ve yetenek olarak galatasaray'da oynamayı hak eden, yeniden yapılanmaya gidilecekse takımda tutulması gereken bir avuç futbolcumuzdan biri kendisi. selçuk hala takım kaptanıyken, yasin ve sabriye yeni sözleşme yapılırken gitmesi gereken sneijder öyle mi? allah akıl fikir versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın