• 108
    dünden beri sözlüğün bokunu çıkarttıktan sonra hala yaptıklarını savunabilen yazardır kendisi. dün açılan her başlıkta sneijdere laf sokma telaşında. bu dünyada kimse eleştirilemez değil, herkesi eleştirebilirsin. eleştirirken gerekçelerini de yazarsın kimi katılır kimi katılmaz. kimse aynı fikirde olmak zorunda değil zaten.

    ama dünkü olay bu değil. dün bir nefret kusma vardı sözlükte. bir değil iki değil on değil. artık bir yerde insan yeter be birader diyor. sevgiler saygılar sunmadan önce sözlüğe biraz saygılı olmayı denesen kimse zaten o entryiyi yazmazdı senin için. ki bu sözlükte sneijderin gitmesini savunan tek kişi sen değilsin. kalmasını savunanların hemen hemen hepsi de sneijderin bu halinin yeterli olmadığında hemfikir. ama işte olay dönüp dolaşıp aynı şeye geliyor; fikri düzgün ifade etmek.

    üniversiteden yeni mezun birisi iş görüşmesine gitmiş. ben aylık 3.000$ maaş ve altıma golf istiyorum demiş. hafta sonu çalışmam ve kiramı da verebilirseniz iyi olur.
    ik müdürü bizim bu pozisyon için düşündüğümüz maaş 6.000$, araba olarak bmw 5.20 veriyoruz ve işyerinin villalarını tahsis ediyoruz. ayrıca zaten haftada 4 gün çalışıyoruz.
    gencin gözleri açılmış, şaka yapıyorsunuz bu harika demiş.
    ik müdürü usulca önce siz başlattınız demiş.

    herkese iyi günler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın