• 1
    şu hayatta beni en çok sinir eden insan kategorisinde başı çekerler. * arkadaşım, canım , ciğerim.. herkes tuttuğu takımı canı gönülden bütün sezon boyunca desteklemek zorunda değil. hatta futbola ilgi de duymayabilirsin saygı duyarım.

    ama beni benimle bırak artık. son maç gelmiş, galip gelicez şampiyonluk kutlayacaz. neden kraldan fazla kralcı oluyorsun e be köylü kızı. bütün sezon karda kışta yeri geldiğinde tek başıma ben maç izlemişim. sen ne yaptın? karıyla kızla takıldın, yedin içintin gezdin tozdun. arada bir gelip "hacı bu arda çok iyi topçu yeaaaaaaaa" dedin bana. başımdan gitmen için seni onaylamam "he he " demem senin istediğin zaman beni maç izlemek için sürüklemene sebep değil.

    ben belki bütün sezon maç izlediğim yerde, bir küçük mahalle kahvesinde izlemek istiyorum şampiyonluk maçımı. neden gelip "abi şampiyonluk maçı bu alsancağa gidelim süper ortam şampiyonluk bizim kupa bizim" diye beni gaza getirmeye çalışıyorsun bre zındık.

    bütün renktaşlarımın muzdarip olduğunu düşündüğüm bu insanları kınıyorum. bu insanlarla maç izlemekten nefret ediyorum. zevk almıyorum. bütün sezon yatıp son maçlarda benim yanıma gelmeyin siktir olup gidin.

    çok içimde kalmış ha..
App Store'dan indirin Google Play'den alın