• 16
    oldukça kalabalıktırlar.

    sürekli yarıştığın ve kaybettiğinde bunu burnundan fitil fitil getiren bir rakibin başarısız olmasını istemek anti fenerbahçeliliğin tanımı ise evet bende o grubun içinden gururla elimi kaldırabilirim, bende antifenerbahçe sempatizanıyım diye. zira ezeli rakibimiz ve bizim başarısızlığımızı en çok isteyen camia olarak her alanda yarış içerisinde olmamız çok normaldir ve bu yarışta kim kaybetmek ister ki?

    başka hangi takımı deplasmanda kaç yıldır yenemediğimizi bilen birisi var mı sözlükte? ama herkes en son feneri ne zaman yendiğimizi, maçın ayrıntılarını anlatabilir. ligde bana feneri yenip şampiyon olmaktan daha çok zevk veren hiçbirşey yok.

    önceliğin ne dersen, elbetteki avrupa'da kupa derim. fenerle kafayı bozmuş küçük bir grup hariç herkes de aynı şeyi söyler zaten. ama biz galatasaraylılar en büyük olduğumuzu düşünüyorsak ligde de şampiyonluktan başkası kesmez ki bizi.

    bu konuyla ilgili son olarak şöyle bir örnek vereyim: geçen hafta gaziantep fenerbahçe maçında fener 1-0 öndeyken inanılmaz gergin ve somurtkanken, 2-1 yenilince bütün gün yüzümde güller açtı :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın