• 1
    başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana her günü bir rezaletle, iğrençlikle geçen hainin son uygulaması.

    bilindiği gibi önce 25 mart 2017 mali genel kurul'da yaptığı konuşması üzerine kadir çetinçalı'yı üyelikten ihraç etmiş. daha dün alınan bir kararla ise tunç üner, serhat özalemdar, begüm özkan, ali güvenç kiraz, yasin çakmak ve alp güran disiplin kuruluna sevk edilmiştir.

    galatasaray hem sportif anlamda hem mali anlamda hem de yönetimsel olarak tarihinin açık ara en rezil dönemini tarihinin en rezil başkanıyla yaşarken bu kepazeliklerle yetinmeyip bir diktatör gibi davranan bu hain kendisine muhalif olan sesleri susturma kararı almıştır. galatasaray'ı gönülden seven, galatasaray'ı bu zatın soktuğu çamurdan temizlemek isteyen gerçek galatasaraylıları kulüpten attırıp yerine bir televizyon programında beşiktaşlı olduğunu itiraf ettiği eşini ve kendisi gibi hainleri galatasaray kulübüne sokma hevesi içinde olduğunu ve alenen başkanı olduğu kulübü dolandırdığını açık ve net bir şekilde görüyoruz.

    aç artık gözünü hain, sadece bu 5 kişi değil, herkes senden nefret ediyor. gücün ve cesaretin ancak lobisi olmayan 3-5 kişiye mi yetiyor? ve eğer bu insanları üyelikten ihraç ederek 25 milyon galatasaray taraftarını susturabileceğine inanıyorsan tam da sana yakışan bir gaflet içindesin. devran elbet dönecek dursun. elbet dönecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın