• 194
    hala daha bir ümit "maçı alırsak şöyle olur, böyle olur, şunu geçeriz, bunu yakalarız, sonra ver elini şampiyonlar ligi" diye düşünen iyi niyetli ve temiz yürekli taraftarlarımız için üzülüyorum sadece. bu insanların duygularıyla oyuncak gibi oynuyorlar. herkes kendi derdine düşmüş durumda. birisi peşkeş çekeceği araziden gelecek faydanın, diğeri en azından yarım sezon daha galatasaray'da kalıp kanki menejeriyle komisyonlara doymanın, berikileri ise kapı gibi kontratlarının ve medyadaki lobilerinin güvencesiyle diğer oyuncuların başını yemenin derdinde.

    bu günler de geçer arkadaşlar. üzülmeyin. tek korkum ilerleyen dönemde daha kötü bir yönetimin başımıza gelme olasılığı. "adnan polat yönetiminden daha kötüsü olamaz" demiş bir insanım ben. oldu valla. korkarım korkarım bundan korkarım.

    ekleme:

    her hafta, 90 dakika semih, selçuk ve yasin oynamasın. bruma, sneijder ve podolski kesilebiliyorsa bunlar da en azından 1-2 maç kesilebilsin. linnes'i zaten hiç saymıyorum. adam günah keçisi. bu adamlar bu kadronun oyuncuları değil mi? bu adamlar kesilemiyor mu? böyle bir kanun mu var? kadro kötüyse bunlar da kötü. daha kötü hatta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın