• 129
    basında çıkan haberlere göre defansta ahmet çalık - semih kaya ikilisiyle başlayacağımız derbi. fenerbahçe ise malumunuz kjaer - skertel ikilisiyle başlayacak.

    düştüğümüz duruma ve aradaki kalite farkına baktım da; bi' ara internette sıkça kullanılan bakın bu bir dramdır mottosu geldi aklıma. 2000'de fırtına gibi eserken sami yen'de kaybettiğimiz 1-0'lık maçta bile adamların defans hattında alpay özalan - ogün temizkanoğlu gibi milli takıma yıllarca hizmet etmiş, türk futbol tarihinin en kaliteli savunma oyuncuları arasında yer alan iki oyuncu oynarken 2017 yılındaki bir derbide; fenerbahçe avrupa'da yıllarca üst düzeye yakın takımlarda forma giymiş, türkiye ligi için oldukça kalilteli olan oyuncularla çıkıyor, biz ise bir gözünde %50 görme kaybı olduğu iddia edilen ve herhangi bir anadolu takımında bile düzenli ilk 11 şansı olmayan bir adam ve yanında büyük takım oyuncusu olup-olmadığı tartışılan ve topa bomba muamelesi yapan bir oyuncu ile çıkacağız.

    şunları yazarken bile üzüldüm. 8-9 yıldır yazarlık yaptığım bu sözlükte ilk kez bir fenerbahçe derbisi öncesi oldukça umutsuz olduğumu ve kazanma ihtimalimizin ne yazık ki çok düşük olduğunu söylemek istiyorum. umarım yanılırım, umarım galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır sözü maç sonrası dillerimizde dolaşır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın