• 128
    kocaman bir sezon düşünün galatasaray futbol takımının bek ve kanatlarında değişerek oynayan bruma-yasin-cavanda-sabri-linnes-rodriges'in karabükspor'dan latovlevici' nin yapmış olduğu gibi ceza sahasına mükemmel bir orta açmışlığı yok. bu durumda bir takımın 191 cm boyunda santraforla oynamasının ne kadar zor olduğu gün gibi aşikar. eren oyun boyunca top alamıyor zaten gezici ve top saklayabilen bir oyuncu olmadığı için maçı atıl bir şekilde tamamlıyor.

    geçen hafta içinde uğur meleke'nin yorumcu olduğu bir programa canlı yayına bağlanıp bu durumu sordum. galatasaray' ın hücum hattında podolski ve sneijder ile ayağa hızlı ve çabuk üçgenler ile oynaması daha iyi olmazmı diye sordum. uğur meleke de manchester city nin kanat oyuncularıda orta açmadan oynuyor. tudor demek ki eren'i sadece ortalara kafa vurması için oynatmıyor dedi. sanırım tudor' u kararından dolayı destekliyor. haddime değil ama katılmıyorum ona sneijder veya selçuk' un kullandığı duran toplarda eren daha fazla etkili oluyor. topla ceza sahasında onu buluşturamadığın zaman zaten oyunu son bölgede tutamayan ve hızlı pas oyununda duvar olamayan bir oyuncu galatasaray için lüks kaçıyor.

    derbi maçta oyunun ağırlığını kaldıran, sneijder ve podolski gibi ayağa hızlı oynayabilecek ve fenerbahçe defansının sert savunmasını şutları ile delebilecek gerçek yıldızlarla oynaması gerekmektedir
App Store'dan indirin Google Play'den alın