resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 5008
    belki saçma gelecek, tepki alacak bu yorumum ama ciddi anlamda rahatsız olduğum, açıkçası hiç sevmediğim bir futbolcumuz. yetenekleri ortada, laf eden çarpılır, fakat bu adamda öyle garip eksiklikler var ki, her izlediğimde saçımı başımı yoluyorum.

    bruma' yı izlerken dikkatimi çeken ilk şey, oyun esnasında takım ile hiçbir organik kenetlenme emaresi sergilememesi. gerginliklerde yoktur, takım arkadaşlarını savunmaz, hakeme itiraz etmez, takım arkadaşları ile konuşmaz bile. bunun yanında, oyun anlayışı olarak da takımdan tamamen ayrı bir parça gibi oynuyor. yanlış anlaşılmasın, defansa yardım etmiyor filan demiyorum, fakat yaptığı hiçbir hareketi takım için yapmıyor. aksiyonlarında sadece "o an" var. topu aldığında takım arkadaşlarının yerleşimi, atağın nasıl bir ileri kademeye taşınacağının vs önemi yok. sadece o an aklına gelen aksiyon var, ve onu deniyor. başarırsa, bir sonraki doğaçlama hamle geliyor arkasından. sıfır plan, sıfır strateji, sıfır takımdaşlık. tabii ki zaman zaman bu şekilde çok çılgınca güzel işlere imza atıyor, fakat dediğim gibi bu tamamen doğaçlama gerçekleşiyor.

    bunların yanında, en basit paslar dahi yapamaması, üçgen kuramaması, ikili-üçlü kanat organizasyonu kavramından bihaber olması gibi sebebler de yukarıda saydıklarıma eklenince, eğer kendisi için 15 m euro'luk teklif var ise saniye düşünmeden satılması taraftarıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın