• 23
    6 mart 2017 antalyaspor galatasaray maçı sonrasında başkan yardımcısı nasuhi sezgin tarafından sarf edilen söz.

    sezgin'in sözleri: "...taraftarlarımız bizi destekliyorlar, futbolcularımızı destekliyorlar, bize de istifa edin diyorlar. bu iki senedir sürüyor yalnız, biliyorsunuz. öyle bir şey yok, istifa edemeyeceğiz maalesef, çünkü yapacak çok işlerimiz var, çoğunun da yarısına geldik. ekonomik durumumuzu düzeltmeye başladık. bir takım projelerimiz yarılandı. yeni projeler var, ayrıca gelecek. devletle işimiz var onları devam ettiriyoruz, dolayısıyla biz bu işi bitirmeden ayrılmak niyetinde değiliz."

    "bu işleri bitirmeden" demek yerine "bu işi bitirmeden" derken kast edilenin "devletle olan iş" olduğu ve bu işin sıcak para karşılığı galatasaray'ın en değerli taşınmaz varlıklarını değerlerinin çok altında devlete teslim etmek olduğu düşünülürse, bu kadar niteliksiz, başarısız ve galatasaray'a yakışmayan bir yönetimin görevine hala nasıl devam edebildiği sorusu açıklık kazanıyor.

    "istifa etmeyeceğiz" yerine "istifa edemeyeceğiz" denilmesi ise kısmen taraftarları küçük gördüklerinden, kısmen de devlete bir takım taahütler verdiklerinden ve bu sebeple kendi özgür iradaleriyle haraket edemeyeceklerini düşündüklerinden kaynaklanıyor.

    sonuç olarak kendisi kamu oyunun tepkisini azaltacak şekilde algı oluşturmak adına güya istifa etti. halbuki hala yönetim kurulunda ve devletle olan iş galatasaray'ın zararına olacak şekilde aynen devam ettiriliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın