resim
Nuri Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dortmund
Yaş:36
Uyruk:Türkiye
  • 946
    dortmund ve real madrid görmüş bir oyuncu kendisi. sağlam bir geçmişi var.
    baktığınız vakit bu sene bolca gömdüğümüz nigel de jong da manchester city ve milan'da oynamıştı.

    nuri kaliteli bir futbolcu. ama biz orta sahada yaratıcılığı ortalama olan, ileri topu tempolu taşıyabilen orta sahalar istiyoruz.
    nuri belki üçlü orta saha oynayan bir takımda başarılı olur. geride bir kesicinin önünde iki göbek oyuncusuyla oynayan takımda o ikiliden biri olabilir. yanındaki ve arkasındaki oyuncular iyi tempo yaparsa, nuri güzel oyun kurar.

    ama galatasaray bu riski almamalı bence. geçmişi sağlam abi real madrid'e gitmiş adam galatasaray'da oynayamaz mı demek de doğru değil. bu sene nigel de jong efsane gömülüyor mesela. milan ve manchester city de karadağ ligi ekipleri değil. büyük ekipler.
    yine baktığınız vakit yasin öztekin de dortmund geçmişi olan bir adam. adama bir gün sövüyoruz, ertesi gün faydalı oluyor, heh şöyle oyna hep takıma oyna diyoruz, ertesi maç daha çok sövüyoruz.
    geçmiş önemli mi? önemli. bugünkü tecrübeleriniz geçmişteki aksiyonlarınızdan ve başınıza gelenlerden oluşmuştur. ama geçmiş her şey değildir işte. çünkü tecrübe için zaman gerekli. zaman bazı şeyleri getirirken, bazı şeyleri götürür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın