resim
Arsène Wenger
Görev:Gelişim Direktörü
Takım:FIFA
Yaş:74
Uyruk:Fransa
  • 404
    premier lig'de bildiğiniz üzere aktif menajerler arasında en uzun süredir görev yapanı. fakat bu yıllar süren kupasız sezonlar, arsenal taraftarlarının canlarına tak etmiş olacak ki, artık taraftarlar wenger out dövizleri ve pankartlarını birer festival haline getirmiş. hatta bence yakın zamanda en yaratıcı ve güzel 'wenger out' protestosu bile seçebilirler aralarında, o derece yani.

    wenger'e yapılan protestolar artık global bir tepkiye büründü. 'pandalar yaşasın!' veya 'küresel ısınmaya dur deyin!' gibi bir klişe halini alması pek uzakta değil gibi gözüküyor. taa miami'deki dans müzik festivallerinden yeni zelanda'ya, amerikan güreşi müsabakalarının yapıldığı wrestlemania'ya kadar, 'wenger out' kampanyası gerçekten de küresel bir tepki temyizini üstlendi.

    bunun son örneğinde ise ben artık kendimi tutamadım, bastım kahkahayı. yakın bir zaman önce başlayan, güney afrika cumhurbaşkanı jacob zuma'ya karşı ülke çapında protesto gösterileri sırasında meydana gelen hadise ise şu:

    http://gss.gs/1go.jpg

    binlerce muhalif görüşlü vatandaş, ülke cumhurbaşkanına karşı yaptıkları protestolar sırasında, hükümet yolsuzluğuyla suçlanan bir adama karşı tepki dile getirmeye çalışırken; troller de kendi meramının peşinde koşmak istemiş belli ki.

    https://twitter.com/...s/850267113423949824

    bir nevi çare drogba sloganına dönmüş iş sizin anlayacağınız.

    http://gss.gs/upt.jpg

    taraftarın da haklılık payı var mı, elbette var. fakat bu durum abartılmıyor mu, bence abartılıyor.

    o değil de, bu protestolar, halkın galeyana gelmesi, cumhurbaşkanının görevini kötüye kullanması falan size bir şey hatırlatmadı mı? yoksa ben paranoyak mıyım neyim ya :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın