resim
Okechukwu Godson Azubuike
Takım:Ç. Rizespor
Mevki:Önlibero
Yaş:27
Boy:1.70
Uyruk:Nijerya
  • 11
    galatasaray'ın radarında olan ön libero. bir malatyalı olarak ve yeni malatyaspor'un birçok maçını 90 dakika izlemiş biri olarak kendisi hakkında kısa bir analiz yapmak isterim.

    yaşı henüz 19 olmasına rağmen nijerya milli takımında yavaş yavaş forma şansı bulan bir oyuncu. yaşına göre çok olgun bir kere. topla dikine gider, adam eksiltme özelliği vardır. topla arası çok iyidir, sürekli dikine oynamayı düşünür, çok mecbur kalmadıkça geriye oynamaz. baskı altında heyecan yapmaz, bir şekilde o baskıdan kurtulur. kolay kolay top kaybetmez. eğer rakip sahaya oyunu yıkmak istersen tam aradığın oyuncudur. seni bir tık daha ileri itebilir. kolay kolay sakatlanmaz (böyle dedim ya ilk maçta sakatlanır şimdi). muhtemelen teknik direktörü tahtaya ilk onun adını yazıyordur cezalı değilse eğer. şimdi oyuncuyu hiç izlemeyip bu yazdıklarımı okuyanlar 'allah allah n'golo cante'yi anlatıyor sanki' diyebilir. üstteki arkadaşın dediği gibi yeni malatyaspor'a fazla bir oyuncu. belki bize de alt seviye gelebilir, bilmiyorum. her transfer bir risktir sonuçta. de jong gibi bir yıldız bile olmadı, öyle değil mi?

    benim fikrim fransa'da tonlarca adam yiyen ciğersiz orta saha bulabilirsin ama bu arkadaş gibi topla arası iyi oyuncu bulunabilir mi? bence zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın