resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3262
    birkac tane ayri ayri seyler yazip birlestirecegim en son.

    6 seneye yakindir bu sozlukte yazarim. hakan akp milletvekiliyken yazilanlarla su an yazilanlar o kadar zit ki. benim gozumde fethullah neyse akp de odur. dusmanimin dusmani dostumdur mantigiyla hareket edemeyiz. galatasaray'in izleyecegi, benimseyecegi tek yol vardir. o da ataturk'un yoludur.

    hakan'a gelirsek galatasaray'in yasayan en buyuk efsanelerinden, turk futbolunun gelmis gecmis en buyuk oyuncularindan biridir ve kim ne kadar cabalarsa cabalasin turk futbol tarihinden hakan sukur ismini silemez. zira silerse ortada tarih falan kalmaz.

    objektif olarak ben hakan sukur'un galatasaray'da uye olarak kalmasini istemem. haziran 2013'ten beri istemem. cunku zaten o daha yolun en basinda bize ihanet etti. hep bekledim cikip bir seyler demesini ama sustu. akp fethullah'a sinavlari ikram ederken de sustu, gezi'de halka zulmederken de.

    fakat gel gelelim dun ihrac edilmeme kararina sevinmistim, cunku eger ihrac edilecekse galatasaray bunu kendi oz degerlerince tartar ve karar verir, hukumet baskisiyla degil. hukumetin baskisina boyun egmeyen herkese de sahsim adina tesekkur ediyorum ve tekrar belirtiyorum dusmanimizin dusmani dostumuz degildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın