resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3261
    dün de yazdığım gibi, olay çok basit. öyle ''ya iktidardakiler de cemaatle bir zamanlar yanyanaydı'' diyerek işin içinden sıyrılamaz. cemaat-iktidar çatışmasında cemaatten yana olmak da sorun değil. 15 temmuz'dan önce de çoğu kişi cemaatin artık iktidara değil, direkt devlete savaş açtığının farkındaydı ama buna rağmen sırf iktidar düşmanlığından cemaate kol kanat açanları hepimiz biliyoruz. bunlar bir kenara, 15 temmuz gecesi dünyanın gözü önünde açıkça devlete savaş açtı vatan hainleri. bunun tartışılacak bir tarafı yok. o gece darbecilere alkış tutan, bunun iktidar kavgası olduğunu savunan, bütün olayları tiyatro olarak gören insanlara boşuna bir şey anlatmaya kalkmayın.

    kral hakan şükür vatan haini değilse bile, milleti aptal yerine koyarak hem kendine, hem kariyerine, hem galatasaray'a hem de biz taraftarlara ihanet etmiştir. bu ihanetin cezasını galatasaray kulübü kendisini ihraç ederek vermeliydi. vatan hainliğinin cezasını (şayet suçu varsa) devlet verir.

    bir de şunu da belirtmek istiyorum. kendisi üzerinden prim yapmaya çalışan bütün yalakaların yüzüne tükürsün hakan şükür. bunların başında da her türlü renge bürünebilen tanju çolak geliyor. o ve onun gibilerin hakan şükür üzerinden prim yapması, galatasaray'a savaş açmaları falan midemi bulandırıyor. siz nasıl leşçi bir sürüsünüz öyle.

    edit: kendisinin vatan haini olduğunu sanmıyorum. en azından öyle ümit ediyorum. ancak kendisi açıkça devlete savaş açmış bir örgütün sözcülüğünü yapmaya devam edip tarafında yer alıyor. bu da ihraç edilmesi için yeterli. kimse kendisinden iktidarı yalamasını beklemiyor. ''ben yıllarca iyi niyetle, iyi şeyler yaptığına inandığım bu cemaate yardım ettim, katkıda bulundum ama bu noktadan sonra böylesine hainliğe kalkışmış bir yapılanmanın içinde yer alamam'' demek çok mu zordu? cidden soruyorum, keşke kendisi twitter'da cevap verse bunlara. ama vermiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın