• 75
    fetösaray yazdılar diye niye kızıyoruz ki? halka sorulacak bir soru üzerinden bir şıkkı işaretleyenler terörist olarak ilan edilmedi mi malum çevrelerce? adamlar 25 milyon taraftarı olan bir kulübü de böyle itham edebilirler gayet tabi. zihniyetleri bu çünkü.

    fikri hür, vicdanı hür galatasaray'lıyım. fethullah gülen denen şeytandan, iblisden hayatımın her döneminde nefret ettim, karşı çıktım. ben ona küfrederken o kokuşmuş zata "hocaefendi" diyen adamlar "yapma etme, küfretme, günah" diyerek onu savunuyorlardı. aynı kişiler, o yapının yıllarca yardakçısı olanlar şimdi yapılacak referandum süreci için o gün o yapıya destek vermeyen ve küfreden insanları şimdi o yapının yanında gösteriyorlar. işin kötüsü bunu da hiç utanmadan yapıyorlar.

    bir iblisin rüyası yüzünden yıllarca haksız, hukuksuz yere hapis yatmış askerlerin o süreçlerde içeride tutulmalarını ballandıra ballandıra insanlara anlatmaya ve empoze etmeye çalışanlar, galatasaray'ım için asla ve asla fetösaray başlığını atamazlar. dursun özbek yönetimi eğer kendisini nokta kadar taraftara affettirmek istiyorsa yarından tezi yok hemen bir açıklama yapmalı ve beyaz tv'nin akreditasyonunu süresiz, bakın tekrar ediyorum "sü-re-siz" iptal etmelidir. eğer varsa böyle bir hakkımız beyaz futbol'un yaptığı her habere, logo kullanımı dahil dava açılmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın