resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3222
    11 nisan 2011 tarihinde yapılan genel seçimlerde istanbul 3. bölge 4. sıradan adalet ve kalkınma partisi milletvekili olmuş eski futbolcu.

    tanımın ardına bazı şeyler yazmak istiyorum çünkü artık cidden doldum. yerinin de burası olması bana mantıklı geldi, çünkü konu kendisinin ve arif erdem'in ihraç edilmemesi sonrasında patladı bilindiği üzere.

    evet, kendisi cemaat mensubudur. daha doğrusu kendisi cemaat olduğu dönemde mensup olmuştur bu terör örgütüne tıpkı bugünün cumhurbaşkanı yada hükümeti oluşturan parti mensupları ve ülkedeki yüksek makam - mevki sahibi olan insanların bir dönem olduğu gibi. kendisi, gitti yoldan dönmemiş ve doğru bildiğini yapmıştır. yanlışı budur. 16 temmuz sabahında hakan şükür atlayıp uçağa ülkeye dönse "yanılmışım" dese bugün meydanlarda onu da bir "evet" unsuru olarak kullanırlardı. burası aşikar. hakan bunu yapmadı ki yapmayabilir, kişilerin kendi görüşleri kendisini bağlar.

    tıpkı fenerbahçe spor kulübünde yöneticilik bile yapmış üyeler, beşiktaş spor kulübünde yöneticilik yapmış üyeler gibi.

    ama, sen kaldırıp da 1 üyeyi ihraç etmedi diye galatasaray'a fetöcü yaftası vurup bunu da kanallarından birisinde şu şekilde yazdırırsan orada kayış kopar hemşerim. https://pbs.twimg.com/media/C71Ut3sX0AEhjfU.jpg
    bugün itibarı ile kulüplerden aranan - tutuklu - sanık vb. kişilere bakalım mı kimden kaç tane var? buyrun: https://pbs.twimg.com/media/C71Vl5GX0AAONLi.jpg

    şimdi öncelikle bu duruma esasında ne neden oldu ona bakalım. galatasaray öyle elini kolunu sallayan birisinin gidip üye olabileceği bir kulüp değil. üye olmak için sırada bekleyen binlerce kişi var ki bu durumlar zaten biliniyor, hedefimiz de bu yapıyı yıkıp galatasaray'ı halkla bir bütün olarak sağlayabilmek. ama, diğer iki kulübümüz böyle değil. hatta ve hatta fenerbahçe "hedef 1 milyon üye" projesi kapsamında kim gitse aldı. benim yakınen tanıdığım sıradan bir garsonu bile. bunu küçümsemek için söylemedim sıradan bir garson diyerek ki zaten bunu derken ne demek istediğim de anlaşıldı diye düşünüyorum. yani nitelik aramadı'yı göstermek için bu şekilde bir örnek kullandım.

    ki yine özellikle 3 temmuz sonrası fenerbahçe spor kulübü'ne yapılan üyeliklerin bir çoğunluğunun o dönem adı halen cemaat olan fetö'den olması "bunlar fenerbahçe'yi ele geçirmek istiyorlar" şeklinde yorumlandı dönemin avukat bozuntusu faik ışık ve yazarları lube ayar gibi mahluklar tarafından değil mi? hatırlarsınız.

    e şimdi kardeşim, sene 2011'de sen bu adamları kulübünden içeri aldın (fenerbahçe camiası için konuşuyorum) sen kandırılmışsın diyelim amenna. beşiktaş'ın durumunu bilmiyorum nedir ne değildir tam bu konularda ancak yıldırım demirören ve fikret orman döneminde bu sayıların beşiktaş'ta yer bulduğunu düşünmek zamanlama açısından yanlış olmayacaktır tahminimce ama diyelim ki hadi onlar da kandırıldı. hakan şükür'ün galatasaray'ın kapısından ilk giriş tarihi ne zaman? 1992. siz 2011'de ülkedeki bir kısım insan bu cemaatin iç yüzünü görmeye başlarken almadınız mı bunları üyeliğe? hakan galatasaray'dan içeri 1992 yılında adım atmış. ne zaman kulüp üyesi oldu hatırlamıyorum ancak büyük olasılıkla 2000'de uefa kupası gelmesinden sonra dönemin oyuncularının tamamı kulüp üyesi yapıldı diye hatırlıyorum.

    fenerbahçe ve beşiktaş gibi ülkemizin iki güzide camiası 2011 yılında kandırılırken bir şey yok, hali hazırda ülkenin cumhurbaşkanı daha eskilerde kandırılırken bir şey yok, galatasaray kandırılınca "fetösaray".

    "herkes önünden yesin" diye bir tabir var, ne kadar doğru değil mi? 37 gözaltı 25 tutuklu fenerbahçe'den, 9 gözaltı 9 tutuklu beşiktaş'tan. hadi hakan ve arif'i de katıp da söyleyelim 6'da 6 bizden.
    biz "fetöbahçe" yada "fetötaş" diyor muyuz? demiyoruz? neden? banane abi, onların kulüp üyelerinin fetöcü olması beni mi bağlıyor?
    bu camialarda yöneticilik yaptığı dönemde fetullah'ın dizinin dibinde görüntü veren ömer çavuşoğlu ve ilhan kalkavan neden konuşulmuyor?
    aziz yıldırım'ı hapisten çıktıktan sonra fetullah'ın arayıp da "kalbimde sana karşı kötülük yok" demesi (ki aziz beyin kendi açıklamasıdır) neden konuşulmuyor?

    soruyorum size arkadaşlar; hakan şükür'ün nikahını kıyan cumhurbaşkanımızın, hakan şükür'ü milletvekili yapan o dönemin başbakanının ilişkileri neden konuşulmuyor? ki hepimiz hatırlıyoruzdur, türkçe olimpiyatları denilen şeyi organize ettiklerinde orada çıkıp konuşma yaparken "artık dön bitsin bu hasretlik" diye haber gönderince bu terör örgütü başının ağlayarak "ben gelemem" demesi neden konuşulmuyor da galatasaray'ın geçmişine altın harflerle adı kazınmış bir futbolcusunu ihraç etmemesi konuşuluyor?

    ayrıca bakın, ben bunları yazarken değerli bir abim twitter'da şu soruyu sordu: "sonucu ne olursa olsun kriz yaratacağı baştan belliyken, arif ve hakan'ın ihracını oylamaya sunarak kendi ayağımıza sıkan sorumlular kimler?"

    bu cemaati bu kadar palazlandıranlara, darbe yapacak kadar işi ileriye götürenlere, askeriye içerisindeki atatürkçüleri tasviye edip, emekli edip de oralara cemaatin adamlarını yerleştirenlere neden kimse bir şey demiyor? diyor demesine de aldığı cevap "kandırıldık".

    kusura bakmayın da, benim ülkemi şu anda yöneten bu kadar insan bunca yıl kandırılmış madem. tıpkı kadir çetinçalı'nın konuşmasında dediği gibi, benim torinolu şabanım neden kandırılmış olmasın ya? neden halen kandırılıyor olmasın? bu adamlar cemaat, büyüyle - muskayla bilmemneyle hakan'ı halen etki altında tutmadıkları ne malum ya?

    her taraf kandırılırken bir şey yok, hakan kandırılınca ülke ayağa kalsın. galatasaray zora girsin. yok ya.
    ki merak etmesinler, hakkında mahkemeden kesin sonuç çıktığında kulüp üyeliği kendiliğinden düşüyor. ki ona bile gerek kalmadan üyelik kayıtları şu anda aidattan dolayı kapalı olduğu için elde bulunan son adreslerine tebligat yapılır, 1 ay içerisinde ödemezseniz üyeliğiniz düşecektir diye ki adreslerde olmadıklarından ödenmez, sonuç olarak üyelikleri düşer. bunu dursun aydın özbek'in yapacağından zaten bir gram şüphem yok.
    dursun aydın özbek demişken; https://pbs.twimg.com/media/C7X4TESXwAQEAW_.jpg

    herkes önünden arkadaşlar. herkes önünden. kimin olduğu belli kanallar da kendi önünden öncelikle. geçmişe dönüp bir hatırlasınlar, sonrasını bulurlar zaten. gerçi, onlar da kandırılmıştır muhakkak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın