resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 6258
    mustafa cengiz bir şeyler üfürmüş, drogba galatasaray'dan para falan istemedi diye. bazılarımız da inanmışlar. vah vah ki ne vah halimize.

    bakın beyler, bayanlar! arka tarafından element uyduran kişilere itibar etmemeyi 12-13 yaşındaki çocuklar bile biliyor artık, koca koca insanlar oturmuş bir güzel mustafa cengiz gibi yönetimde dahi olmayan duyumcu bozmasının lafını kaynak göstererek birilerini(adlarını dahi anmak istemiyorum artık) gömüyor. gömün arkadaş gömün de azıcık mantıklı hareket edin yahu!

    drogba, "ben para istemem" diyecek de yönetim reddedecek. tövbeler olsun ya, buna inananlar var. abicim taraftar osursa yönetim korkudan titriyor öyle çapsız öyle korkaklar. bizim taptığımız drogba'yı mı istemeyecekler. (hem de bedavaya ha jdhdhsgs)

    sanırsın drogba da metin oktay amk. adam geldi 1,5 yıl için 10 milyon avro artı bonuslarını aldı gitti. çok çok güzel anlar yaşattı, efsane goller attı, marka değerimizi yükseltti, kaptan nasıl olunur onu gösterdi hepimize, sahada duruşuyla asaletiyle gözlerimizin pasını sildi. herhalde drogba'yı sevmeyen galatasaray taraftarı yoktur zaten. kaldı ki benim özel hayranlığım vardır ancak kabul edelim ki öyle "ben bedavaya da oynarım bu takım aşkına" falan diyecek kadar da değil yani. oha, çüş demek lazım. sanki bana metin oktay, metin kurt! geçiniz.

    benim yandığım olay, çocukların dahi inanmayacağı şeylere koca koca insanların inanıyor oluşu. taraftar olarak da toparlanmak lazım bu böyle olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın