resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:38
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 3658
    lukas podolski santrafor oynatılmalı, kanat fotvet değil. çünkü kanatta savunma yapması şu haliyle çok zor.

    podolski, igor tudor'un elinde 5 kilo verip biraz daha fit olsaydı -ki bunun planlamasını yönetim yapmalıydı- çok daha fazla gol atabilir ve en az üç hatta dört yıl daha hizmet edebilirdi. tabi bunun için yönetimin buna inanması ve uygulamaya koyması gerekirdi. sözleşmesi bitime 1,5 yıl kala 2020'ye uzatılmalıydı. çünkü yaşı otuzu geçtiğinden bitime bir yıl kala, aldığı yıllık ücret karşılığında fesih hakkı vardı.

    yönetimin futbol aklı sınırlı olduğundan podolski'ye inanmadılar. bazı maçlardaki formsuzluğu ve kanatta denenmesi ve defansta yetersiz kalması nedeniyle satmanın iyi fikir olduğunu düşündüler.

    yukarıda yazdığım gibi podolski biraz fit olsa santraforda bulunmaz bir oyuncu olur. çünkü onun şutlarının %50'si zaten gol. her maç ona hazırlanacak pozisyonlarla leblebi gibi goller atabilirdi.

    ancak artık bunları söylemenin anlamı yok. podolsiki gelecek sezon için vitsel kobe'ye hayırlı olsun. hiçbir galatasaraylının giden futbolcuda gözü kalmamalı. çünkü bu bize yakışmaz. yönetime ise ne söylesek anlamsız artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın